Info draaibanken freesmachine slijpmachine

De nieuwste berichten Forums Stoom algemeen Werkplaatstechniek Info draaibanken freesmachine slijpmachine

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #260
  tjlouis
  Deelnemer

  Dag iedereen

  Ik ben leerkracht in wording en zie dat er kwestie mechanica praktijk niet echt een bundel is als bibloitheek waar eigenlijk wel zowat alles in staat om dieper in de leerstof te kunnen gaan.

  Ik noem maar bijvoorbeeld kotteren: ik heb in al de scholen waar ik stageles gegeven heb nog geen enkel bundeltje hierover gevonden. Als er dan een slimmerik in de klas zit en er achter vraagt, is er niks om ze te laten zien.

  Mijn bedoeling is nu 1 geheel vol steekkaarten met info dieniet in het leerplan staat maar toch wel interessant is om eens te zien.

  Graag zou ik dus zo veel mogelijk bundeltjes eventueel onafgewerkte bladen ontvangen om daar 1 mooi geheel van te maken. (kotteren,van een horizontale freesmachine een vertikale maken, meeneemschijf meenemer, 4 klauw (exentrisch of niet) , lossekop uitlijnen, klauwplaat vervangen, goed omtrekfrezen, machineklem uitlijnen, dwarsslede speling uithalen enz.

  Natuurlijk kan ik dit als jonge kerel niet alleen en vraag dan ook jullie hulp

  Wie mij mooi kan helpen krijgt wel van mij het uiteindelijke afgewerkte produkt. Dit alles zal ook (mits nog wat tijd over) digitaal gemaakt worden. Ik hoop tochwel wat reacties te krijgen om zo uiteindelijk iets moois te bekomen.

  Jullie zijn alvast bedankt en denk eraan help je mij dan help je jezelf.

  Vriendelijke groeten Louis timmy

  #2611
  Beunhaas102
  Deelnemer

  Je wilt dus van de alledaagse handelingen rond het verspanen korte verslagen maken met foto’s? Daar wil ik opzich wel aan mee werken.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Scroll naar boven