Sppor 1 meetingen 2015

De nieuwste berichten Forums Locomotieven en spoorse zaken Spoor 1 Sppor 1 meetingen 2015

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #1516
  brammoos
  Deelnemer

  De eerste Meeting dit jaar waar ik bij aanwezig was is dit keer de Zaterdag van Leek Stoomdagen. Het weer was niet best, maar wanneer je met wat gelijkgestemden bent en het regent niet heel hard kun je toch veel plezier hebben. Ik denk dat we allemaal wel genoten hebben die Zaterdag. Hier dus een linkje naar een video van die spoor 1 dag. Veel kijk plezier en natuurlijk dank aan een ieder die voor de kamera wilde rijden.

  http://www.youtube.com/watch?v=raK7bWPm7FA

  Met de stoom groeten,

  Bram

  #10532
  brammoos
  Deelnemer

  Het jaar gaat al weer snel voor wat betreft de stoom meetingen maar hier is er een die ik jullie niet wil onthouden. We waren zeer welkom op de baan van de stormpolder in de buurt van Rotterdam. De baan wordt opgezet door vrijwilligers in de morgen en in de avond weer opgeborgen in de containers op de achtergrond. Een snel en zeer effectief systeem. Er waren iets van 10 rijders en we hebben een fantastische spoor een dag gehad. De tweede film is een speciale film over een Duitse reddingstrein van THW gemaakt op dezelfde dag. Veel in en uitpak werk maar meer dan de moeite waard.

  http://www.youtube.com/watch?v=bylD1DUoZ5E

  http://www.youtube.com/watch?v=6Z-fDYsPrVc

  Met veel warme stoomgroeten,

  Bram

  #10533
  brammoos
  Deelnemer

  Als een van de laatste spoor een meetingen van de Nederlandse tak van de G1MRA werd er een bijeenkomst gehouden op mijn baan in de polder. Hierbij de link die wederom laat zien dat wij een leuke groep van spoor een stomers hebben die allen in een ontspannen sfeer hun locomotieven kunnen rijden. Ook ditmaal zat het weer mee, ondanks het slechte weer in de week vooraf gaand.

  http://www.youtube.com/watch?v=Qn-2w2uGbQI

  Blijf allen stomen zou ik zeggen,

  Groet Bram

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.
Scroll naar boven